fbpx
Ni vet väl att ni kan följa oss i sociala medier! Häng med så längtar vi till sommaren tillsammans!

Information

Stora Gåsemora gård ligger på en av Fårös absolut vackraste platser med enastående havsutsikt och månghundraåriga anor. Gården har verksamhet inom lantbruk, skogsbruk, konferens och boende.
Sedan sommaren 2011 arrangerar Monarch Music konserter inomhus i Stora Gåsemora gårds stora hölada (ca 40x20m). Servering av mat och dryck finns på området nära ladan i samband med konserterna. Egen mat och dryck får ej medtagas.

Observera att våra konserter är inomhus i en före detta hö-lada. Det är endast ståplats och man får inte ta in stolar in i ladan.

 

Tider:

Entré från 17:00. Konsertstart: 20:00.

 

Biljetter:

Köpes på på denna länk.
Det är toppenbra om ni kan printa era biljetter, det är enklare att scanna pappersbiljetter i entrén. Har ni inte möjlighet att printa era biljetter så går det bra att visa upp dem i smartphone eller liknande.

 

Färjeköer:

Om ni planerar att resa till någon av våra konserter från Storön (Gotland) vill vi starkt rekommendera er att starta resan till Fårö tidigt på dagen.
På så sätt slipper ni sitta i långa köer till Fåröförjan och ni kan tillbringa dagen häruppe och kan njuta av stränder och sevärdheter och äta lunch på någon av Fårös fantastiska restauranger. När det börjar bli dags för konsert kan ni ta er till Gåsemora i lugn och ro och slippa stress och köer.

 

Barn:

Under 12 år går in gratis på våra konserter, vi tycker det är trevligt när man kan uppleva saker med sina små. Däremot är det inte lämpligt för barn att vistas inne i själva konsertladan under konserten, i synnerhet långt framme nära scenen kommer det vara trångt, stökigt och hög ljudnivå. Gården utanför själva konsertladan är däremot barnvänlig.

 

Rullstol:

Ledsagare gratis. Begränsat antal. Ring Magnus Nygren 070-22 55 575 vardagar 09:00-12:00.

 

Mat & dryck:

Mer information kommer inom kort.

 

Parkering:

För er som kommer till Stora Gåsemora med bil finns parkering i nära anslutning till konsertladan. Parkeringen sköts helt och hållet av idrottsklubben Fårösund GOIK. Avgiften erläggs konatnt eller med Swish.
Vi är glada att på det här sättet kunna stötta den lokala idrotten.
Parkeringen öppnar 16:00.

Hitta hit:

Karta.

Befinner ni er i Klintehamn, Visby, Lärbro eller Tingstäde i sommar och vill besöka Fårö och någon av våra konserter så kan ni höra av er till Evenemangsbussarna https://www.facebook.com/eventbussarnagotland 073-917 67 00
Perfekt att slippa sitta i bilköerna till färjan i Fårösund
Låt bilen stå!