Information


Stora Gåsemora gård ligger på en av Fårös absolut vackraste platser med enastående havsutsikt och månghundraåriga anor. Gården har verksamhet inom lantbruk, skogsbruk, konferens och boende.
Sedan sommaren 2011 arrangerar Monarch Music konserter inomhus i Stora Gåsemora gårds stora hölada (ca 40x20m). Servering av mat och dryck finns på området nära ladan i samband med konserterna. Egen mat och dryck får ej medtagas.

Observera att våra konserter är inomhus i en före detta hö-lada. Det är endast ståplats och man får inte ta in stolar in i ladan.

 • Tider. Entré från 17:00. Konsertstart: 20:00.
 • Biljetter. Köpes på på denna länk .
  Det är toppenbra om ni kan printa era biljetter, det är enklare att scanna pappersbiljetter i entrén. Har ni inte möjlighet att printa era biljetter så går det bra att visa upp dem i smartphone eller liknande.
 • Barn under 12 år går in gratis på våra konserter, vi tycker det är trevligt när man kan uppleva saker med sina små. Däremot är det inte lämpligt för barn att vistas inne i själva konsertladan under konserten, i synnerhet långt framme nära scenen kommer det vara trångt, stökigt och hög ljudnivå. Gården utanför själva konsertladan är däremot barnvänlig.
 • Rullstol  En ledsagare till rullstolsburen går in gratis. Man väljer det biljettalternativet vid köp av biljett.
 • Mat & dryck.
  I samband med konserterna kan äta på Stora Gåsemora gårdskrog som drivs av Hanna och Kristoffer Dagerås. Konsertdagarna har de öppet för middag från kl 17.00.
  Till middag serverar de en trerätters på Fårö-råvaror i säsong, menyn presenteras i detalj ca en vecka i förväg.
  Pris 425 kr/person, passande dryckespaket finns att beställa på plats. Förboka för att vara garanterad plats. För info och bokning; ring 0707-360063 eller mejla till gardskrog@gasemora.se.
  Mer info o kontakt: www.gasemora.se/gardskrog
  Hanna&Kristoffer
 • Parkering. För er som kommer till Stora Gåsemora med bil finns parkering i nära anslutning till konsertladan. Parkeringen sköts helt och hållet av idrottsklubben Fårösund GOIK. Avgiften är 30 kr per bil (går bra med kontanter & swish) och vi är glada att på det här sättet stötta den lokala idrotten. För att det hela ska gå snabbt och smidigt är det toppen om ni kan ha jämna kontanter redo när ni kommer fram till parkeringen. Parkeringen öppnar 16:00.
 • Hitta hit – Karta.
Designed by Serenity Productions & Petronella