fbpx
Ni vet väl att ni kan följa oss i sociala medier! Häng med så längtar vi till sommaren tillsammans!

Thomas Stenström & Moonica Mac 24/7

Förra sommaren charmade dom hela svenska folket från Bursvik o Så mycket bättre.
Iår kan vi stolt presentera Thomas Stenström & Moonica Mac till hö ladan på Fårö.

Thomas Stenström

Thomas har under en lång tid försett Sverige med melodier och låtar att förälska sig i. 2021 skrev han mer musik än någonsin och nådde svenska folkets hjärtan med singlarna ”Det är nog aldrig för sent för oss två”, ”Nätterna” och ”Hej Hallå”. I september 2021 släppte han det kritikerrosade albumet ”Spring baby spring” följt av tokhyllade tolkningar i den senaste säsongen av Så Mycket Bättre.

2022 fortsätter segertåget – i början av året släppte han låten ”Gråter om du vill” tillsammans med artistkollegan Miriam Bryant som bland annat framfördes på årets upplaga av Idrottsgalan. Nu är han aktuell med en tolkning av husguden Bruce Springsteens låt ”Waitin’ On A Sunny Day”. Thomas version heter ”Väntar på en solig dag” och är finstämd rå tolkning av originalversionen. Mer musik väntar från Uddevallasonen under våren.

Livemusiken har alltid varit drivkraften och kärnan för Thomas. Förutom att det i år blir extra allt på både AviciiArena och Scandinavium så beger han sig ut på en efterlängtad sommarturné.

Moonica Mac

Det finns bara en Moonica Mac och hon lämnar ingen oberörd. Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som ofta beskrivs som överjordisk når Moonica Mac’s toner in på djupet. Sedan debuten 2019 har hon med sin unika utstrålning och egna sound skapat sig en självklar plats på den svenska musikscenen.