fbpx
Ni vet väl att ni kan följa oss i sociala medier! Häng med så längtar vi till sommaren tillsammans!

The Ark

THE ARK MÅNDAG 4 JULI (extra) + TISDAG 5 JULI (slutsåld) 2022
**SUPPORT – PRISMA**

Det var en skräll som hördes ända ner till Hoburgsgubben när vi gick ut med att the Ark kommer till Gåsemora i sommar. Att Sveriges mest hajpade band väljer att stanna till på en gammal bondgård på en liten ö i Östersjön på sin sommarturné är ju inget annat än en sensation.

Efter fulla hus med showen It takes a fool to remain sane i Stockholm, Göteborg och Malmö är Ola Salo och The Ark kanske större än nånsin tidigare och att få dem att göra ett turnéstopp i en gammal hölada på Fårö har krävt hårt arbete under en lång tid. Men nu är det klappat och klart och när man ser att Fårö finns med på turnéaffischen blir man stolt och lycklig.
Inser ni vilken kväll det här kommer bli…. tänk att 4 + 5 juli 2022 kommer vi stå stå i ladan och höra alla de stora låtarna, It takes a fool, Calleth you, The worrying kind, One of us is gonna die young etc etc. Det här kommer bli en sån galen kväll.
Ola Salo och The Ark har letat med ljus och lykta för att hitta rätt förbandet till sin Reunion tour 2022. Till slut hittade man PRISMA, ett danskt band som verkligen är på gång både i hemlandet och även här i Sverige

INFORMATION

TIDER

Insläpp från 17.00.
Konsert 20.00

BILJETTER

Biljetter köps endast på länkarna från vår hemsida och NORTIC.
Vänligen köp inte från gråhandlare, såsom tex viagogo – då det kan bli en dyr historia och ibland säljs även biljetter som inte är giltiga. Anmäl dig till vårs nyhetsbrev så får du alltid information före alla andra om våra konserter.

Ledsagare gratis. Begränsat antal. Ring Magnus Nygren 070-22 55 575 vardagar 09:00-12:00.

ÅLDERSGRÄNS

Vi vill gärna uppmuntra till ni tar med er barn på våra arrangemang, vi vet hur kul det är att göra saker tillsammans hela familjen. Det är anledningen till att barn under 13 går in gratis på våra konserter
Dock finns lagar som reglerar hur hög ljudvolym man får utsätta barnaöron för och därför är det olagligt att låta barn under 13 vistas inne i ladan under konserterna. Gårdsplanen utanför själva ladan är däremot barnvänlig.

FÄRJEKÖER

Om ni planerar att resa till någon av våra konserter från Storön (Gotland) vill vi starkt rekommendera er att starta resan till Fårö tidigt på dagen.
På så sätt slipper ni sitta i långa köer till Fåröförjan och ni kan tillbringa dagen häruppe och kan njuta av stränder och sevärdheter och äta lunch på någon av Fårös fantastiska restauranger. När det börjar bli dags för konsert kan ni ta er till Gåsemora i lugn och ro och slippa stress och köer.

PARKERING

För er som kommer till Stora Gåsemora med bil finns parkering i nära anslutning till konsertladan. Parkeringen sköts helt och hållet av idrottsklubben Fårösund GOIK och vi är glada att på det här sättet kunna stötta den lokala idrotten.
Avgift: 30 kr (husbil 150 kr)
Parkeringen öppnar 16:00.
Avgiften erläggs kontant eller med Swish.
Har ni husbil går det bra att ha den parkerad över natten men observera att det varken finns el, rinnande vatten eller toaletter.

HITTA HIT

Karta – länk.

Befinner ni er i Klintehamn, Visby, Lärbro eller Tingstäde i sommar och vill besöka Fårö och någon av våra konserter så kan ni höra av er till Evenemangsbussarna. Facebook eller  073-917 67 00
Perfekt att slippa sitta i bilköerna till färjan i Fårösund
Låt bilen stå!